Sneak peek

 

“Take away Tablàvins” gaat er even tussenuit.

Stay safe, see you soon.

Pamela & Geoffrey

Gelukkig nieuwjaar of
gelukkig een nieuw jaar… 😉

Let’s rock in 2021 💪🏻🍽🍷🥂
Stay strong and positive.

Pamela & Geoffrey

#mykh #positivethinking #thingscanonlygetbetter

Voor komend weekend maken we nog een roulade van kalkoen geserveerd met groentjes, puree en jus met Chartreuse. Kan in ons menu of à la carte.
Op = op 😋

Wish you could smell this…

– Krokant gebakken kalfszwezerik met tijm en look
– Ris de veau poêlé croquant au thym et à l’ail
– crispy sweetbread with garlic and thyme
#takeaway #mykh #kalfszwezerik #risdeveau

❗️Take away gedurende de kerstvakantie.
Menu en 2 gerechten à la carte.
Op 24 en 31/12 serveren wij enkel onze feestmenu’s, zie www.tablavins.be of Insta of FB.
Bestellingen via info@tablavins.be of 0477/233929
🙏🏻
See you soon!
Pamela & Geoffrey

Ideaal om thuis te drinken of als cadeau onder de kerstboom. Pakjes van 3 flessen.
Er zijn mijn favorieten van het moment, wijnen die rijp zijn om nu te drinken, een paar ontdekkingen van de laatste jaren en grote namen uit de wijnwereld aan zachte prijs
Tot straks?

One of our dish this week…
salmon / wok vegetables / basmati rice / yellow curry

11, 12 & 13/12
Take away menu 🍽🍷☀️
Info@tablavins.be
0477/233929

HAVE A WONDERFUL WEEKEND!

KERSTAVONDMENU 24/12
2 amuses-bouche + pane carasau met dip
*
ENTRÉE (koud)
Carpaccio van goudbrasem – agrumes – guacamole
*
ENTRÉE (warm)
Bisque van noordzeegarnalen – roodbaars – st.-Jakobsvrucht – handgepelde grijze garnalen – saffraan – rouille
*
PLAT
Kalkoen gevuld, in roulade – truffel – vergeten groentjes – mousseline van aardappel – krachtige jus met Chartreuse
*
DESSERT
Creatie van praliné – chocolade – peer
*
MIGNARDISES voor bij de koffie
Home made cookie & praline Chocolatier M
*
Brood Paterke + boter inbegrepen
€70pp
EXTRA'S:
-Our Cocktail Maison: Négroni with a twist, infusie van appel en selder, flesje 300ml (=2cocktails) €18
-Oesters met champagne gegratineerd €8/2st
-Sardines millésimées La Perle des Dieux: €9 / blik
-Charcuterie mix 60g: Ibericco Bellota, Chorizo €15
-4 kazen "Kaasmeesters Van Tricht" – dadel – noten-rozijnenbrood €11

Wij wensen jullie alvast gezonde, fijne feestdagen toe.
Keep safe!
Michelle, Maxime, Pamela & Geoffrey

BESTELLEN ten laatste maandag 21/12 16u via info@tablavins.be
Afhalen 24/12 tussen 11u en 14u30
Betalen kan cash of met Bancontact, geen kredietkaarten.

Meer info via www.tablavins.be. of via Facebook (Tablavinsknokke)
#mykh #takeaway #xmass #tablàvins #knokkeheistinstagram

1 van onze voorgerechten dit weekend is een mooie bereiding van Schotse zalm “Red Label” met mierikswortel, combinatie van lemon 🍋 , appelsien🍊 en pompelmoes en verse tuinkruiden 🌿 🍽 #tablavins #mykh #takeaway

13,5/20
Oooh what a year.
Impossible without the support of our clients during this strange year 2020.
So proud and grateful to our team 👌🏻,
thank you Michelle & Maxime.
Let’s continue to rock in 2021.

🙏🏻 🙏🏻🙏🏻
Pamela & Geoffrey

Thank you for your support last weekend 🙏
Stay tuned for new menu.
Keep safe, Pamela & Geoffrey 😃
#takeaway #mykh

❗️Nieuw take away menu❗️
20, 21 & 22 november

NL:
APERO
Our famous Cocktail Maison – Pane Carasau + dip
*
ENTRÉE
Tartaar van zeebaars – gember – combava – wakame
OF
Vitello tonnato – laaggegaard kalfsvlees – zalf van tonijn
PLAT
Pladijs – grijze garnalen – prei – aardappelpuree – champagne saus
OF
(+€2) Fazantfilet – risotto – boschampignons – knolselder – krachtige jus
*
DESSERT
Peer – praliné
OF
KAZEN (+€6)
kaasmeester Van Tricht – noten-rozijnenbrood – dadel
*
HOME MADE COOKIE
Koekje voor bij de koffie

MENU A:
Apero – entrée – plat – dessert – cookie: €50
MENU B:
Apéro – entrée – plat – kaas – dessert – cookie: €60
EXTRA's
Sardines natural milésime 2015: €9 blik/boite
Charcuterie mix 60g: Iberico Bellota, Coppa, Chorizo €15
✍️ BESTELLINGEN: liefst per mail info@tablavins.be (gelieve uur te vermelden waarop wij u mogen verwachten) of 050/610798
💶 Cash, Payconic or Bancontact, NO CREDITCARDS
🛍 vrijdag en zaterdag : tussen 17 en 18u30 zondag: tussen 11u30 en 12u30

FRANÇAIS:
APERO
Our famous Cocktail Maison – Pane Carasau + dip
*
ENTRÉE
Tartare de bar – combava – gingembre – wakame
OU
Vitello tonnato – veau cuit à basse température – crème de thon
PLAT
Plie – crevettes grises – poireaux – purée de pommes de terre – sauce champagne
OU
(+€2) Filet de faisan – risotto – champignons des bois – céleri-rave – jus corsé
*
DESSERT
poire – praliné
Ou
FROMAGES (+€6)
Maîtres affineurs Van Tricht – pain aux noix et raisins – datte
*
HOME MADE COOKIE
Biscuit pour accompagner le café
MENU A:
Apero – entrée – plat – dessert – cookie: €50
MENU B:
Apéro – entrée – plat – fromage – dessert – cookie: €60
EXTRA's
Sardines natural milésime 2015: €9 blik/boite
Charcuterie mix 60g: Iberico Bellota, Coppa, Chorizo €15
✍️ COMMANDES: de préférence par mail info@tablavins.be ( veuillez mentionner l’heure à laquelle vous souhaitez venir) ou 050/610798
💶 Cash, Payconic ou Bancontact, NO CREDITCARDS
🛍 vendredi et samedi : de 17 à 18h30 dimanche: de 11h30 à 12h30

Na 14 dagen take away willen we graag iedereen bedanken voor de bestellingen, de positieve feedback en het hartverwarmende enthousiasme. 🙏🏻

Komend weekend gaan we er even tussenuit. We verwelkomen jullie graag opnieuw op vrijdag 20/11 met een nieuw take away menu. More info soon.

Stay safe,
see you soon.
Pamela & Geoffrey
☀️🍽🍷