Sneak peek

 

WIJ ZIJN PER DIRECT OP ZOEK NAAR EEN GEMOTIVEERDE COLLEGA OM ONS KEUKENTEAM UIT TE BREIDEN

WIJ BIEDEN JE:

*FULL-TIME WERK
*GOEDE VERLONING
*DOORGROEIMOGELIJKHEDEN
*DINSDAG EN WOENSDAG VRIJ

MAIL NAAR info@tablavins.be OF BEL 050/61.07.98

Tot binnenkort!
Maxime, Michelle, Raj, Pamela & Geoffrey

A la carte:
Gebakken langoustines – wortel – venkel – citroenverbena

Langoustines poêlées – fenouil – carotte – verveine citronelle

#restaurant #mykh #alacarte #langoustine #tablàvins

A la carte:

Burrata – gebrande makreel – tomaatjes uit de Provence – basilicum

Burrata – maquereau braisé – tomates de Provence – basilic
#burrata #biotomate #mackerel #alacarte #tablàvins

A la carte:

🐙 Octopus – aubergine – paprika – sobrasada – saffraan

🐙 Poulpe – aubergine – poivron – sobrasada – safran

#poulpo #meptastingtour #mykh #alacarte #tablàvins

🍽 Lunch voorgerecht:

Beekridder – mierikswortel – spitskool – furikake

🍽 Lunch entrée
Ombre chevalier – raifort – chou pointu – furikake

#lunch #lunchtime #tablàvins

EXTRA OPEN ON WEDNESDAY EVENING! 🍾🍷🍽
In July & August we are also open on Wednesday evening!
Only closed on :
Monday at noon
Tuesday
Wednesday at noon.
Let’s have a wonderful summer ☀️ #mykh
#summerinknokke
#openonwednesday
#tablavins

Take away menu juni – juin
🍽🍷
#mykh

Happy fathers day to all the great dad’s out there and the Mom’s who play both roles… 😉😀🥂
– Very nice Cristal 2008 who is getting mature.
– Coche-Dury 2010 💣🥰🤙🤙
#champagne #cristal #louisroedercristal #bourgogne #cochedury #cochedurymeursault #twotablavins

Maatje / Advocado / Paksoi / Zuurdesem

Ons terras is ook terug open en klaar om jullie veilig te bedienen… 😎🥂🍽🍷
#mykh #terrasse #terras #restaurant

Ready to welcome you again.
Opening Thursday evening 11 th of June. 🍽🍷🍾😃
#mykh
#welcomeback

Dessert of the week – Apricot / rosemary and much love 😉😍

Let’s go…

TAKE AWAY MENU
PINKSTEREN – PENTECÔTE

Dessert 🍋 Citroen – meringue
Meer info op www.tablavins.be of Facebook

TAKE AWAY MENU PINKSTEREN – PENTECÔTE
€39
APERO : Our famous "Cocktail Maison"
Pan carasau & dip
*
ENTRÉE
Frisse, romige burrata – groene en witte asperges
handgepelde grijze Zeebrugse garnalen
Burrata crémeuse – asperges vertes et blanches
crevettes grises de Zeebruges épluchées mains
*
PLAT
Vlaswijting – zuiderse groentjes uit de oven – parelcouscous
Lieu jaune – légumes méridionaux au four – couscous perlé
OF
Lamsfilet (+€4) – merguez – zuiderse groenten uit de oven – parelcouscous
Filet d’agneau (+€4) – merguez -légumes méridionaux au four – couscous perlé
*
KAZEN / FROMAGES
noten-rozijnenbrood – dadel / pain aux noix et raisins – datte
*
DESSERTcitroen – meringue(+€6)
KOEKJE / BISCUIT

BROOD & BOTER inclusief / PAIN ET BEURRE inclus ☎️ info@tablavins.be – www.tablavins.be – 0477/23.39.29

TAKE AWAY
ENTRÉE
Carpaccio van Schotse zalm – mierikswortel – zeste van agrumes – kruidensla
Carpaccio de saumon d’Ecosse – raifort – zeste d’agrumes – salade d’épices ☎️ info@tablavins.be – www.tablavins.be – 0477/23.39.29