Take Away #COVID19

TAKE AWAY MENU MENU 5, 6 & 7/ 06 

APERO
Our famous cocktail maison
Pan carasau & dip

ENTRÉE
Tartaar van nobashi garnaal –
koude velouté van butternut en wortel
Tartare de crevettes nobashi –
velouté frais de butternut et carottes

PLAT
Zeetong – lamsoor – zeekraal risotto – visjus
Sole – lavande de mer
salicorne – risotto – jus de poisson
OF/ OU
Mechelse koekoek – groene groentjes – champignons – risotto – krachtige jus
Coucou de Malines – légumes verts – champignons – risotto
jus corsé

DESSERT
Abrikoos – rozemarijn
Abricot – romarin

KOEKJE voor bij de koffie
BISCUIT pour accompagner votre café

MENU A : apéro, entrée, plat, koekje : €39

MENU B :
MENU A + DESSERT : €45

MENU C :
MENU B + KAAS/FROMAGE: €55

EXTRA:

-Charcuterie mix 60g: €18
Paleta 100% Iberico Bellota, Brisaola di Madesimo, Chorizo Iberico
– Blikje sardines natural millésime 2015 : €11
– 4 kazen, noten-rozijnenbrood, dadel : €10

☎️ info@tablavins.be 050/61 07 98
0477/23.39.29
vrijdag, zaterdag: 17.30-18.30 zondag: 11.30-12.30
vendredi, samedi: 17.30-18.30 dimanche: 11.30-12.30

Keep safe, Pamela & Geoffrey!