X-Mass & New Year menu – Take away

Kerstavondmenu (NL)

Français voir ici plus bas

2 AMUSES-BOUCHE + pane carasau met dip

*
ENTRÉE 
Carpaccio van goudbrasem – agrumes – mierikswortel
*
ENTRÉE 
Bisque van noordzeegarnalen – roodbaars – st.-Jakobsvrucht – handgepelde grijze garnalen – saffraan – rouille
*
PLAT
Kalkoen gevuld, in roulade – truffel – vergeten groentjes – mousseline van aardappel – krachtige jus met Chartreuse
*
DESSERT
Creatie van praliné – chocolade – peer
*
MIGNARDISES voor bij de koffie
Home made cookie & praline Chocolatier M
*
Brood Paterke + boter inbegrepen
 
€70pp
 
EXTRA’S:
-Our Cocktail Maison: Négroni with a twist, infusie van appel en selder, flesje 300ml (=2cocktails) €18
-Sardines millésimées La Perle des Dieux: €9 / blik
-Charcuterie mix 60g: Ibericco Bellota, Chorizo
-4 kazen « Kaasmeesters Van Tricht » – dadel – noten-rozijnenbrood €11
 
Wij wensen jullie alvast gezonde, fijne feestdagen toe.
Keep safe!
 
Michelle, Maxime, Pamela & Geoffrey
 
BESTELLEN ten laatste maandag 21/12 16u
via info@tablavins.be
 
Afhalen 24/12 tussen 13u en 17u
 
Betalen kan cash of met Bancontact, geen kredietkaarten

Menu du réveillon de Noël

AMUSES-BOUCHE + pane carasau et dip
*
ENTRÉE 
Carpaccio de dorade – agrumes – guacamole
*
ENTRÉE 
Bisque de crevettes – sébaste – crevettes grises – safran – rouille
*
PLAT
Dinde farcie en roulade – truffe – légumes oubliés – mousseline de pommes de terre – jus corsé à la Chartreuse
*
DESSERT
Création de praliné – chocolat – poire
*
MIGNARDISES
un bisquit fait maison et une praline by Chocolatier M
 
Pain Paterke et beurre compris
 
€70pp
 
EXTRAS:
-Our Cocktail Maison: Négroni with a twist, infusion de pommes et céleri, bouteille 300ml (=2cocktails) €18
-Huîtres gratinées au champagne: €8/2 pièces
-Sardines millésimées La Perle des Dieux: €9 / boîte
-Charcuterie mix 60g: Ibericco Bellota, Chorizo €15
-4 fromages “Maîtres Fromagers Van Tricht” datte – pain aux noix et raisins: €11
 
Nous vous souhaitons de joyeuses fêtes de fin d’année en bonne santé.
 
Michelle, Maxime, Pamela & Geoffrey.
 
COMMANDES: au plus tard le lundi 21/12 16h info@tablavins.be
Take out 24/12 entre 13h et 17h
 
Payement cash ou Bancontact, pas de cartes de crédit.

Oudejaar (NL)

Français ici plus bas

2 AMUSES-BOUCHE + pane carasau met dip
*
Crudo van zwaardvis – venkel – duindoornbes
*
Tarbot – structuren van bloemkool – blanke boter
(Doosje kaviaar 30g Kaviari – Paris €55, ideaal om te delen met z’n 2)
*
Gebakken ganzelever – spitskool – kervel – oosterse dressing
*
Hertfilet – crème van schorseneren – wortelen- fondant-aardappelen – jus met zoethout
*
 Koffie – gianduja – macaron 
OF
KAAS (+€6)
*
MIGNARDISES
Home made cookie & praline by Chocolatier M
 
Broodje Paterke en boter inbegrepen
 
€85pp
 
EXTRA’S:
-Our Cocktail Maison: Négroni with a twist, infusie van appel en selder, flesje 300ml (=2cocktails) €18
-Oesters met champagne gegratineerd €8/2st
-Sardines millésimées La Perle des Dieux: €9/blik
-Charcuterie mix 60g: Ibericco Bellota, Chorizo €15
-4 kazen « Kaasmeesters Van Tricht » – dadel – noten-rozijnenbrood €11
 
BESTELLEN ten laatste maandag 28/12 16u via info@tablavins.be of 0477/233929
 
Afhalen 31/12 tussen 11u en 14u30
Betalen kan cash of met Bancontact, geen kredietkaarten.
 
Wij wensen jullie alvast gezonde, fijne feestdagen toe.
Keep safe!
 
Michelle, Maxime, Pamela & Geoffrey

MENU SAINT-SYLVESTRE 31/12

 
 
2 AMUSES-BOUCHE + pane carasau et dip
*
Crudo d’espadon – fenouil – baies d’argousier
*
Turbot – structures de chou-fleur – beurre blanc
(Boîte de caviar 30gr Kaviari -Paris €55, idéal à partager à 2)
*
Foie d’oie poêlé – chou pointu – cerfeuil – dressing oriental
*
Filet de chevreuil – crème de salsifis – carottes – pommes fondantes -jus corsé à la réglisse
*
Café – gianduja – macaron 
OU
FROMAGES (+€6)
*
MIGNARDISES
Biscuit fait maison et praline by Chocolatier M
 
Pain Paterke et beurre compris
 
€85pp
 
EXTRAS:
-Our Cocktail Maison: Négroni with a twist, infusion de pommes et céleri, bouteille 300ml (=2cocktails) €18
-Huîtres gratinées au champagne: €8/2 pièces
-Sardines millésimées La Perle des Dieux: €9 / boîte
-Charcuterie mix 60g: Ibericco Bellota, Chorizo €15
-4 fromages “Maîtres Fromagers Van Tricht” datte – pain aux noix et raisins: €11
 
COMMANDES: au plus tard le lundi 28/12 16h via info@tablavins.be ou 0477/233929
 
Take out 31/12 entre 13h et 17h
 
Payement cash ou Bancontact, pas de cartes de crédit.
 
Nous vous souhaitons de joyeuses fêtes de fin d’année en bonne santé.
 
Michelle, Maxime, Pamela & Geoffrey.