PLATES vanaf 13/01 |
Gebakken zeebaars OF rog – bloemkool – romanesco – bimi – kokkels jus van citroenverbena – mousseline van aardappel Bar OU raie poêlé(e) – choux-fleur – romanesco – bimi – coques jus verveine citronnée | €43 |
|
Wilde eend – knolselder – boerenkool – spruitjes – krachtige jus – puree Canard colvert – céleri-rave – chou frisé – choux de Bruxelles – jus corsé – purée | € |
|
Entrecôte Txogitxu – radicchio – witloof – pepersaus – gebakken aardappel Entrecôte Txogitxu – radicchio – chicon – sauce poivre – pommes de terre poêlées | €45 |
|
Kalfshartzwezerik krokant gebakken – schorseneren – boschampignons – truffelpuree – krachtige jus Ris de veau de cœur poêlé croquant – salsifis – champignons des bois – purée de truffes – jus corsé €49 |
| |
Vegetarisch gerecht 100% groentjes – nootjes Plat végétarien 100% légumes – noisettes |
€34 |
!! OP ZATERDAGAVOND IS ER GEEN MOGELIJKHEID OM 1 HOOFDGERECHT TE BESTELLEN, ENKEL VOOR- EN HOOFDGERECHT of MENU Bedankt voor uw begrip. !! LE SAMEDI SOIR NOUS NE SERVONS PAS DE PLAT UNIQUE, UNIQUEMENT ENTRÉE ET PLAT ou MENU. Merci pour votre compréhension |