La Carte

STARTERS 

(Onder voorbehoud van een wijziging)

 

6 Holle oesters op ijs, Signature by Ostra Regal n°3

6 Huîtres creuses sur glace, Signature by Ostra Regal n°3

€35

Carpaccio van zeebaars – mierikswortel – citrus

                         Carpaccio de bar – raifort – agrumes

                                                                                €29

Zeeuwse mosselen – venkel – Oud Brugge

Moules de Zélande – fenouil – Vieux-Bruges

€26

Artisanale garnaalkroketten

Croquettes aux crevettes artisanales

€28

Laag gegaard buikspek, gelakt – spitskool – kervel

Poitrine de lard, cuite à basse température et laquée – chou pointu – cerfeuil

€30

Gebakken St.-Jakobsvruchten – prei – aardpeer

Coquilles St.-Jacques poêlées – poireau – topinambour

€32

 Kaviaar « De Neuvic » Baeri Signature, France 30g

 blini’s of pommes de terre Moscovite – Blinis of/ou pommes de terre Moscovite

€90

PLATES

(onder voorbehoud van een wijziging)

Kabeljauw OF Tarbot op de graat – krulkool – girolles

Cabillaud OU Turbot cuit sur l’arête – chou frisé – girolles

€43 /€69

Zeetong/Sole: salade – frietjes

€49

 

Fazantfilet – Chartreuse saus – vol au vent van de gekonfijte billetjes

Filet de faisan – sauce Chartreuse – vol au vent des cuisses confites

€45

Entrecote van Berugi rund, dry-aged – pepersaus – slaatje

Entrecôte de bœuf Berugi, dry-aged – sauce poivre

€55

Kalfshartzwezerik krokant gebakken – schorseneer – kalfsjus

Ris de veau de cœur poêlé croquant  – salsifis – jus de veau

€49

Vegetarisch gerecht – nootjes

Plat végétarien – noisettes

€38

!! OP ZATERDAGAVOND en OP FEESTDAGEN (‘s AVONDS) IS ER GEEN MOGELIJKHEID OM 1 HOOFDGERECHT TE BESTELLEN, ENKEL VOOR- EN HOOFDGERECHT of MENU.  VANAF 6 PERSONEN SERVEREN WIJ DE MENU DIT OM DE SERVICE VLOT TE LATEN VERLOPEN.

Bedankt voor uw begrip.

!! LE SAMEDI SOIR et LES JOURS FÉRIÉS (SOIR) NOUS NE SERVONS PAS DE PLAT UNIQUE, UNIQUEMENT ENTRÉE ET PLAT ou LE MENU. À PARTIR DE 6 COUVERTS, NOUS SERVONS LE MENU, AFIN DE BIEN FAIRE DÉROULER LE SERVICE.

Merci pour votre compréhension.

Maximum 3 verschillende voor- en hoofdgerechten per tafel.

Maximum 3 entrées et 3 plats différents par table