Take Away

 
 

MENU TAKE AWAY

DONDERDAG 13/05 t.e.m. ZATERDAG 15/05

 

Our famous cocktail maison

Pane Carasau & dip

*

Burrata – grijze garnalen – tomaten uit de Provence

*

“Catch of the day” – erwten – daslook – fregola – visjus met lemongrass

OF

Lamsfilet – erwten – daslook – fregola – krachtige jus

*

Mascarpone – Biscoff – aardbeien

*

Homemade koekje voor bij de koffie

 

€55

Suggestie: pittige tijgergarnalen - kruidenboter - aromaten

2stuks: €12     3 stuks: €15

 

BESTELLINGEN: info@tablavins.be of 050/610798

AFHAAL: donderdag, vrijdag en zaterdag: tussen 17u en 19u

 

 

MENU TAKE AWAY

 

JEUDI 13/05 au SAMEDI 15/05

 

Our famous cocktail maison

Pane Carasau & dip

*

Burrata – crevettes grises – tomates de Provence

*

Pêche du jour – petits pois – ail des ours – frégola – jus de poissons & lemongrass

OU

Filet d’agneau – petits pois – frégola – ail des ours – jus corsé

*

Mascarpone – Biscoff – fraises des bois

*

Biscuit fait maison

 

€55

 

Suggestion: Gambas argentins - beurre d’épices - aromates

2p: €12  3p: €15

 

COMMANDES : info@tablavins.be ou 050/610798

Take out : jeudi, vendredi et samedi : entre 17h et 19h